Ordf Bergakungen

Janurban Modigh ordförande i HSB Brf Bergakungen bolggar om händelser och annat som berör bostadsrätter i allmänhet och Bergakungen i synnerhet.

Höst – Vinter ... och än ingen snö!

Kategori: Allmänt

Så kan vi skriva november 2011 och vi närmar oss slutet för verksamhetsåret. Mycket har hänt under detta år och vi i styrelsen ser fram emot ett spännande 2012 med allt vad det året kan ha med sig. För min egen del så väntar strålningsbehandling som starter den 23 november och kommer att hålla på till mitten av januari och sen hoppas jag att cancern är borta.

 

På lägenhetsfronter så är nu lägenheterna klar och besiktigade. Just nu återstår att fixa besiktningsanmärkningarna. Skandiamäklarna har börjat försäljningen och Anna och jag skrev på överlåtelse avtalet för den minsta lägenheten i fredags. Som jag hoppa att fler av er har märkt så har vi gjort vissa planteringar i den nya rabatten utanför 37:an. Detta är ett tillfälligt arrangemang med syfte att ge oss en fingervisning hur vi skall kunna de slutliga arrangemangen och då troligen för hela rabatten 31 – 39. Den tanke som vi har någon stans i bakhuvudet är att vi skall ha ett antal stora krukor (betydligt större än de som vi ställt dig nu) och i dem skall vi plantera cypresser eller tuja som har so mål att hindra insynen i lägenheterna.

 

Förutom lägenhetsprojektet så arbetar styrelsen just nu med att se över våra förvaltningsavta. Avtalen med HSB Stockholm är uppsagda för omförhandling.

 

Med hopp om en snöfri vinter

 

JUMJUM